products

Μαρμάρινος πίνακας Calacatta Marmo με τη βουρτσισμένη χρυσή βάση ανοξείδωτου για το εστιατόριο/το ξενοδοχείο

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Foshan, Κίνα
Μάρκα: Sendy Furniture
Αριθμό μοντέλου: Idt-709
Ποσότητα παραγγελίας min: 20τεμ
Τιμή: negotiate
Συσκευασία λεπτομέρειες: περίπτωση αφρού + χαρτοκιβωτίων
Χρόνος παράδοσης: 7-15 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, Western Union, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 2000pcs ανά μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Αριθμό μοντέλου: Idt-709 Γενικό όνομα: εμπορική καρέκλα εστιατορίων
υλικό επιτραπέζιων κορυφών: Μάρμαρο Υλικό επιτραπέζιων βάσεων: Πετώντας σίδηρος/ανοξείδωτο
Χρησιμοποιημένος για: Εστιατόριο, φραγμός, καφές, ξενοδοχείο Μέγεθος: L120 *W60 *H75cm/W60 *L60* H75cm
Εγκαταστήστε: Ναί κοστούμι για: εσωτερικός & υπαίθριος

Περιγραφή προϊόντων

Μαρμάρινος πίνακας Calacatta Marmo με τη βουρτσισμένη χρυσή βάση ανοξείδωτου για το εστιατόριο/το ξενοδοχείο

 

 • Το εμπορικό εστιατόριο παρουσιάζει palys τους σημαντικούς ρόλους για να παρέχει τις μοντέρνες και ανθεκτικές να δειπνήσει επιφάνειες για τα εστιατόριά σας.

 • Χαρακτηρίζουμε μια τεράστια επιλογή της μελαμίνης, του κοντραπλακέ, MDF και των στερεών ξύλινων επιτραπέζιων βάσεων επιτραπέζιων κορυφών καθώς επίσης και χυτοσιδήρου, μετάλλων και χρωμίου και για εσωτερικοί και υπαίθριοι εμπορικοί να δειπνήσουμε.

 • Φέρνουμε επίσης μια μεγάλη επιλογή των μαρμάρινων επιτραπέζιων κορυφών, των πινάκων επεξεργασμένου σιδήρου και του αργιλίου που διπλώνουν τους πίνακες για να ταιριάξουμε με το συγκεκριμένο ντεκόρ εστιατορίων σας.

 • Η επιτραπέζια επιφάνεια εστιατορίων σας είναι εξίσου σημαντική με τις καρέκλες οι προστάτες που σας κάθονται.

 • Με μια φτωχή ποιότητα, οι αμαυρωμένοι ή λερωμένοι άνθρωποι επιτραπέζιων κορυφών δεν θα σκεφτούν πολύ ιδιαίτερα τη δέσμευσή σας για την υπηρεσία και οι κακές αναθεωρήσεις τείνουν να διαδώσουν γρήγορα.

 • Αποφύγετε οποιαδήποτε κακή δημοσιότητα από την ευρεία επιλογή αγορών υψηλού μας - επιτραπέζιες κορυφές ποιοτικών εστιατορίων συμπεριλαμβανομένων των στρογγυλών, τετραγωνικών και σχεδίων ορθογωνίων που γίνονται από τα ανθεκτικά υλικά συμπεριλαμβανομένης της ρητίνης, του καπλαμά, του μαρμάρου και του γρανίτη.
 • Εάν χρειάζεστε τις επιτραπέζιες κορυφές για ένα αριστοκρατικό γαστρονομικό εστιατόριο κουζίνας ή τις ανθεκτικές να δειπνήσετε επιφάνειες για έναν προσανατολισμένο προς την οικογένεια γευματίζοντα εμείς έχει τις σωστές εμπορικές επιτραπέζιες κορυφές για να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας.
 • Εκτός από μια ευρεία επιλογή των επιτραπέζιων κορυφών φέρνουμε επίσης μια εκτενή επιλογή των τραχιών επιτραπέζιων βάσεων συμπεριλαμβανομένου του χυτοσιδήρου, του μετάλλου και του χρωμίου.
 • Ένας πίνακας είναι μόνο τόσο καλός όσο η υποστήριξη κάτω από το και με τις προσιτές επιτραπέζιες βάσεις μας που μπορείτε να στηριχτείτε εύκολο ξέροντας τις επιτραπέζιες κορυφές εστιατορίων σας είναι στο σταθερό groud.
 • Γίνοντες από το χυτοσίδηρο και τελειωμένες με ένα προστατευτικό παλτό δύναμης, οι επιτραπέζιες βάσεις μετάλλων μας είναι ιδανικές για τους εσωτερικούς ή υπαίθριους πίνακες εστιατορίων και είναι διαθέσιμες στο ύψος πινάκων ή φραγμών στην τακτοποίηση συνήθειας οι ανάγκες εστιατορίων σας.
 • Idt-709 ο πίνακας εστιατορίων είναι επιλογή πολυτέλειας για την εμπορική χρήση. Η κορυφή γίνεται από το μάρμαρο, και η βάση πετά το σίδηρο ή το ανοξείδωτο. 
 • Χρησιμοποιείται ευρέως για τα εστιατόρια, τους φραγμούς, τους καφέδες, τα ξενοδοχεία και οποιαδήποτε εμπορική θέση.

 

 

 

Idt-709 εμπορική επιτραπέζια προδιαγραφή εστιατορίων
Όνομα στοιχείων Εμπορικός πίνακας εστιατορίων
Στοιχείο αριθ. Idt-709
Χρησιμοποιημένος για Εστιατόριο, φραγμός, ξενοδοχείο και καφέδες
Επί παραγγελία Ευρείες επιλογές μεγέθους & κορυφών & βάσεων
Στεγανοποιήστε ΝΑΙ
Δείγμα διαθέσιμο Κανένα απόθεμα (χρόνος παράδοσης 15 ημέρες)
Όγκος 0.15cbm
Εγκαταστήστε ΝΑΙ
Εσωτερική & υπαίθρια χρήση Εσωτερικός

 

 

 

 

Idt-709 εμπορική επισκόπηση επιτραπέζιας επιτυχής περίπτωσης εστιατορίων

Αυτό είναι μια καφετερία και ένα εστιατόριο.

Επιλέγουν τον εμπορικό πίνακα εστιατορίων idt-709 και που ταιριάζουν με την καφετιά διάταξη θέσεων θαλάμων υφάσματος και τον ενιαίο καναπέ.

Αυτός ο πίνακας έθεσε creats μια πολυτέλεια και θερμαίνει το αίσθημα.

Μαρμάρινος πίνακας Calacatta Marmo με τη βουρτσισμένη χρυσή βάση ανοξείδωτου για το εστιατόριο/το ξενοδοχείο

 

 

 

 

 

Idt-709 εμπορικές επιλογές χρώματος εδρών εστιατορίων
*Table επιλογές βάσεων
Μαρμάρινος πίνακας Calacatta Marmo με τη βουρτσισμένη χρυσή βάση ανοξείδωτου για το εστιατόριο/το ξενοδοχείο Μαρμάρινος πίνακας Calacatta Marmo με τη βουρτσισμένη χρυσή βάση ανοξείδωτου για το εστιατόριο/το ξενοδοχείο
*Table τοπ επιλογές χρώματος
Μαρμάρινος πίνακας Calacatta Marmo με τη βουρτσισμένη χρυσή βάση ανοξείδωτου για το εστιατόριο/το ξενοδοχείο Μαρμάρινος πίνακας Calacatta Marmo με τη βουρτσισμένη χρυσή βάση ανοξείδωτου για το εστιατόριο/το ξενοδοχείο

 

 

 

 • FAQ
 1. Είναι μαρμάρινο ή τεχνητό μάρμαρο φύσης; - Παρέχουμε το μαρμάρινο και τεχνητό μάρμαρο φύσης για την επιλογή πελατών. Αλλά το κόστος του μαρμάρου φύσης είναι υψηλότερο από το τεχνητό μάρμαρο. 
 2. Η επιχείρησή σας δέχεται επί παραγγελία; - Ναι. Για να δειπνήσουμε τον πίνακα, δεν δεχόμαστε οποιαδήποτε μορφή επί παραγγελία, κανένα κύκλο θέματος, τετράγωνο ή ορθογώνιο. Οποιοιδήποτε ταξινομούν επί παραγγελία είναι accpetable επίσης.
 3. Ποιο είναι MOQ σας; - Καμία ελάχιστη ποσότητα διαταγής που περιορίζεται, οποιαδήποτε ποσότητα δεν χαιρετίζεται. (ευγενικά σημείωση: Για oversea τον αγοραστή, η αγορά εμπορευματοκιβωτίων θα είναι ο καλύτερος τρόπος να σωθεί η στέλνοντας αμοιβή σας. Μπορείτε να αναμίξετε το διαφορετικό στοιχείο σε ένα εμπορευματοκιβώτιο, συμπεριλαμβανομένων των καρεκλών, των πινάκων και των καναπέδων.)
 4. Μπορώ να επιλέξω τη μαρμάρινη βάση σχεδίων και πινάκων; - Ναι. Παρέχουμε πάνω από 30 διαφορετικά είδη μαρμάρινου σχεδίου και πάνω από 50 διαφορετικών επιτραπέζιων βάσεων για την επιλογή σας. Οποιαδήποτε αντιστοιχία είναι δυνατή. Η ευπρόσδεκτη επαφή με τις πωλήσεις μας παίρνει τις αναλυτικές πληροφορίες.
 5. Είναι η πραγματική εικόνα του προϊόντος σας; - Υποσχόμαστε τα όλα προϊόντα μας είμαστε 100% σε μετρητά πυροβολισμός, η υποδοχή ακολουθεί το επίσημο κανάλι το https://www.youtube.com/channel/UCNbtDTjP-kRXSWNxc8u4SGw?view_as=subscriber YOUTUBE μας, πάνω από 200 διαφορετικά είδη βίντεο του προϊόντος ενημερώνουν τώρα!
 6. Παρέχετε την υπηρεσία αποστολής; - Ναι, θα αγαπούσαμε να βοηθήσουμε μια καλή στέλνοντας αποστολέα για τον πελάτη μας, και να σας παρέχουμε τα καλύτερα έξοδα αποστολής (δεδομένου ότι εμείς γνωστοί) για την αναφορά σας. Εν τω μεταξύ, εάν μπορείτε να βρείτε καλύτερα το ένα από μόνοι σας, είμαστε πολύ ανοικτοί για να συνεργαστούμε με δικούς σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Mrs Jiang

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615802503733

WhatsApp : +008615802503733