Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
Jiang

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086 15802503733

WhatsApp : +8615802503733

Γραμμή Παραγωγής
  • εργοστάσιο
  • Μηχανή
  • Συγκεντρώνοντας εργαστήριο
  • Εργαστήριο ξύλου
  • αίθουσα ζωγραφικής
  • Ελεγχος ποιότητας

Πάντα πιστεύουμε ότι η ποιότητα είναι η βάση μιας εταιρείας, η αξιόπιστη ποιότητα είναι η ακλόνητη αρχή μας.

 

  • Δημιουργικό Καινοτομίας

Συνεχίστε να ακολουθείτε την τάση της παγκόσμιας βιομηχανίας επίπλων, δημιουργεί τα προϊόντα που παίρνουν την αγορά ως καθοδήγηση, παίρνουν τον πελάτη ως κέντρο.

 

  • Τεχνολογία συμπυκνώματος

Η εισαγωγή της πρώτης χώρας και του εξωτερικού στη διαδικασία, η τεχνολογία, με την ελπίδα να παρέχει στους πελάτες τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες, και να κάνει τη Sendy Furniture να είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες στον τομέα των ξενοδοχείων και εστιατορίων υψηλής ποιότητας.

 

 

OEM / ODM

Πότε εσείς επιλέγετε τα έπιπλα για το εστιατόριό σας, αντιμετωπίζετε την κατάσταση ότι η ιδανική να δειπνήσει καρέκλα αλλά δεν έχει την αντιστοιχία χρώματος με το εξάρτημά σας; αντιμετωπίζετε την κατάσταση ότι ο ιδανικός να δειπνήσει πίνακας αλλά δεν έχει το σωστό μέγεθος; αντιμετωπίζετε την κατάσταση ότι η ιδανική διάταξη θέσεων θαλάμων αλλά δεν έχει τη σωστή τακτοποίηση μορφής και μεγέθους το διάστημά σας;

Τα επί παραγγελία έπιπλα εμφανίζονται να είναι ιδιαίτερα σημαντικά για ένα εστιατόριο ή ένα ξενοδοχείο. Για να εφοδιάσουμε την περιοχή κατάλληλα, πάντα ζητάμε από την αντιστοιχημένη να δειπνήσουμε χρώματος καρέκλα, το σωστό να δειπνήσουμε διάστασης πίνακα και την κατάλληλη διάταξη θέσεων θαλάμων μορφής που χορηγούν το διαφορετικά εξάρτημα και το διάστημα.

 

Με βάση αυτήν την κατάσταση, τα επί παραγγελία έπιπλα παρουσιάζουν απαραίτητο και σημασία του. Γιατί επιλέξτε τα ΈΠΙΠΛΑ SENDY;

 

1. Υλικό Muti

Κανένα στερεό ξύλο ή ανοξείδωτο θέματος κανένα μαρμάρινο πέτρα ή φύλλο πλαστικού θέματος κανένα μέταλλο ή κοντραπλακέ θέματος κανένα eco-δέρμα ή ύφασμα θέματος, μπορούμε να παρέχουμε οποιοδήποτε τύπο επίπλων, σε οποιοδήποτε υλικό και να τελειώσουμε. Η υποδοχή μας στέλνει το σχέδιο σχεδίου σας για τα επί παραγγελία έπιπλα.

 

2. Πεπειραμένη ομάδα υπηρεσιών

Έχουμε την ανεξάρτητη ομάδα σχεδίου θα μπορούσαμε να προτείνουμε την πρόταση χρώματος και σχεδίου χορηγώντας το εξάρτημά σας. Έχουμε την πεπειραμένη ομάδα μηχανικών θα ρυθμίζαμε το μέγεθος και τον εφοδιασμό χορηγώντας το σχέδιο CAD σας. Έχουμε την επαγγελματική ομάδα προϊόντων θα μπορούσαμε να υποβάλουμε το λεπτομερές σχέδιο σχεδιαγράμματος πριν από τα προϊόντα εάν είναι απαραίτητο.

 

3. Διαθέσιμη γραμμή δειγμάτων

Για το αίτημα μεγάλης ποσότητας ή το πρόγραμμα ξενοδοχείων, το αίτημα δειγμάτων είναι απαραίτητο, και εν τω μεταξύ, είναι το σκληρότερο μέρος για οποιαδήποτε εργοστάσια επίπλων. Τα επί παραγγελία δείγματα επίπλων παίρνουν συνήθως πάρα πολύ ανθρώπινο κόστος & τα υλικά απόβλητα από τα τυποποιημένα προϊόντα. Αλλά στα έπιπλα Sendy, έχουμε μια μεμονωμένη γραμμή προϊόντων που συντηρούν το χρόνο προϊόντων ημερών ειδικά, μόνο 15-18 δειγμάτων επίπλων για το δείγμα.

 

4. Αυστηρά ποιοτικός έλεγχος

Η ομάδα παραγωγής μας πάντα λεπτολόγη για τη διαδικασία παραγωγής αυστηρά ελέγξτε τα εισερχόμενα υλικά, τις τεχνικές δεξιότητες και την ποιότητα των προϊόντων. Με την ανώτερη εμπειρία στη βιομηχανία, η ομάδα μας μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη με την τεχνική ανάπτυξη συμβουλών, σχεδίου και πρωτοτύπων, η οποία μπορεί να κάνει την ιδέα σας να έρθει τέλεια αληθινός.

Ε & Α

As a professional furniture factory, during Past 13 years, Sendy Furniture has been created more than 10,000 successful cases including restaurant , hotel , bar and cafe shop. Our customer widely disperse all around the world over 80 counties.

Our full range of furniture includes dining chairs, side chairs, bar stools, sofas, banquette seating, dining tables and other outdoor furniture. We work worldwide with hotel operators, hospitality designers, wholesalers and restaurant owners. Whether you decide to buy custom made furnishings or choose from our existing collections, we will always do our best to supply you with pieces that represent excellent value for money and that will complement the decor of your establishment perfectly.