Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
Jiang

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086 15802503733

WhatsApp : +8615802503733

Sendy Furniture CO., LTD

Ειδικός επίπλων εστιατορίων

(Ξύλινες έδρες εστιατορίων, έδρες εστιατορίων μετάλλων, πίνακες, διάταξη θέσεων θαλάμων)

 • Sendy Furniture CO., LTD
 • Sendy Furniture CO., LTD
 • Sendy Furniture CO., LTD
 • Sendy Furniture CO., LTD
 • Sendy Furniture CO., LTD
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες Έπιπλα Sendy Αριθμός Υπαλλήλων 150~200
Ετήσιες πωλήσεις 10,000,000-8,500,000 Ιδρύθηκε Έτος 2010
Εξαγωγή pc 30% - 40%
Εισαγωγή

Εμπορικό εργοστάσιο επίπλων εστιατορίων

Η Sendy Furniture είναι ένα εργοστάσιο επίπλων που βρίσκεται στην πόλη Foshan της Κίνας, η οποία είναι γνωστή ως "Εθνική Πρωτεύουσα Εμπορίου Έπιπλων".καινοτομία και ποιότητα στο χώρο των επίπλων φιλοξενίας με την υιοθέτηση επιθετικών και υπεύθυνων στάσεων στην ενδελεχή ανάπτυξη της αγοράς.

 

Ειδικευόμαστε σε έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού εστιατορίου, όπως καρέκλες, τραπέζια, καθίσματα και σετ μπαρ από το 2010.Η Εpiιτροpiή piαρέχει τη δυνατότητα να εpiιτελέσει σε piερισσότερε piεριpiτώσει piου piροβλέpiονται., ξενοδοχεία, μπαρ και καφετέριες).

 

 

Προσφέρουμε υπηρεσίες σχεδιασμού, παραγωγής, αποστολής και εγκατάστασης οδηγός σε εστιατόριο συμβόλαιο έπιπλα αρχειοθετημένα.

 

Η εισαγωγή της τεχνολογίας παραγωγής και του εξοπλισμού από τις προηγμένες χώρες του κόσμου καθορίζει την απολύτως αξιόπιστη ποιότητα του προϊόντος και το ώριμο επίπεδο πρόθεσης της Sendy Furniture.

 

Η εταιρεία σκοπεύει να επεκτείνει την γκάμα προϊόντων μέσω οριζόντιας ολοκλήρωσης, παρέχοντας στους πελάτες περισσότερες επιλογές σε ποικίλα προϊόντα.Έχουμε δεσμευτεί για σταθερή απαίτηση ποιότητας, συνεχής βελτίωση των τεχνικών επεξεργασίας και συνεχής δημιουργικότητα σχεδιασμού για την ικανοποίηση όλων των απαιτήσεων των πελατών με κάθε δυνατή προσπάθεια.

 

Είμαστε μια νέα ομάδα, περιμένουμε περισσότερες προτάσεις και περισσότερη υποστήριξη!

Είμαστε μια ομάδα που ακολουθεί, περιμένοντας περισσότερες προκλήσεις και περισσότερες ευκαιρίες!

Ακόμα μεγαλώνουμε, καλώς ήρθατε να μας ακολουθήσετε και να γίνουμε καλύτεροι μαζί!

Ιστορία

Σαν επαγγελματικό εργοστάσιο επίπλων, κατά τη διάρκεια μετά από 13 έτη, τα έπιπλα Sendy έχουν δημιουργηθεί περισσότερες από 10.000 επιτυχείς περιπτώσεις συμπεριλαμβανομένου του καταστήματος εστιατορίων, ξενοδοχείων, φραγμών και καφέδων. Ο πελάτης μας διασκορπίζει ευρέως σε όλο τον κόσμο άνω των 80 νομών.

Η μεγάλη έκταση επίπλων μας περιλαμβάνει να δειπνήσει τις καρέκλες, τις δευτερεύουσες καρέκλες, τα σκαμνιά φραγμών, τους καναπέδες, τη διάταξη θέσεων banquette, να δειπνήσει τους πίνακες και άλλα υπαίθρια έπιπλα. Συνεργαζόμαστε παγκοσμίως με τους χειριστές ξενοδοχείων, τους σχεδιαστές φιλοξενίας, τους χονδρεμπόρους και τους ιδιοκτήτες εστιατορίου. Εάν αποφασίζετε να αγοράσετε τις επί παραγγελία επιπλώσεις ή να επιλέξετε από τις υπάρχουσες συλλογές μας, θα κάνουμε πάντα το καλύτερό μας για να σας εφοδιάσουμε με τα κομμάτια που αντιπροσωπεύουν την άριστη αξία για τα χρήματα και που θα συμπληρώσουν το ντεκόρ της καθιέρωσής σας τέλεια.

Υπηρεσία

Έπιπλα κατά παραγγελία

1. Muti Υλικό

Δεν έχει σημασία μασίφ ξύλο ή ανοξείδωτο χάλυβα.δεν έχει σημασία μαρμάρινη πέτρα ή laminate?δεν έχει σημασία μέταλλο ή κόντρα πλακέ?ανεξάρτητα από το οικολογικό δέρμα ή το ύφασμα, μπορούμε να παρέχουμε κάθε είδους έπιπλα, σε οποιοδήποτε υλικό και φινίρισμα.Καλώς ήρθατε, στείλτε μας το σχέδιο του σχεδίου σας για έπιπλα κατά παραγγελία.

 

2. Έμπειρη ομάδα εξυπηρέτησης

Έχουμε ανεξάρτητη ομάδα σχεδιασμού που θα μπορούσε να προτείνει την πρόταση χρώματος και σχεδίου ανάλογα με την εφαρμογή σας.Έχουμε έμπειρη ομάδα μηχανικών που θα προσαρμόσει το μέγεθος και την επίπλωση σύμφωνα με το σχέδιό σας CAD.Έχουμε επαγγελματική ομάδα παραγωγής θα μπορούσε να υποβάλει το λεπτομερές σχέδιο διάταξης πριν από την παραγωγή, εάν είναι απαραίτητο.

 

3. Διαθέσιμη γραμμή δειγμάτων

Για αιτήματα μεγάλης ποσότητας ή για ξενοδοχειακό έργο, απαιτείται δείγμα αίτησης και, εν τω μεταξύ, είναι το πιο δύσκολο κομμάτι για οποιοδήποτε εργοστάσιο επίπλων.Τα εξατομικευμένα δείγματα επίπλων συνήθως απαιτούν υπερβολικό ανθρώπινο κόστος και απόβλητα υλικών από τα τυπικά προϊόντα.Αλλά στην Sendy Furniture, έχουμε μια ατομική σειρά παραγωγής που εξυπηρετεί ειδικά δείγματα επίπλων, μόνο 15-18 ημέρες παράγουν χρόνο για δείγμα.

 

4. Αυστηρός Ποιοτικός Έλεγχος

Η ομάδα παραγωγής μας είναι πάντα σχολαστική σχετικά με τη διαδικασία παραγωγής.ελέγξτε αυστηρά τα εισερχόμενα υλικά, τις τεχνικές δεξιότητες και την ποιότητα των προϊόντων.Με ανώτερες εμπειρίες στον κλάδο, η ομάδα μας μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη με τεχνικές συμβουλές, σχεδιασμό και ανάπτυξη πρωτοτύπων, που μπορούν να κάνουν την ιδέα σας τέλεια πραγματικότητα.

Η ομάδα μας

Γιατί να επιλέξετε την Sendy Furniture;

1Πάνω από 14 χρόνια εμπειρία στην κατασκευή

Η Sendy Furniture έχει πάνω από 13 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή και είναι αφοσιωμένη στην συνεχής πρόοδο μέσω της αδιάκοπης επιδίωξης της αριστείας.Η ομάδα παραγωγής μας είναι πάντα σχολαστική για τη διαδικασία παραγωγής.- αυστηρός έλεγχος των εισερχόμενων υλικών.

 

2Ολοκληρωμένη παραγωγή Σχήμα διαχείρισης

Our factory maximize the efficiency of processing and productivity through deliberate production management plan & strictly time control in addition to assuring product quality and accomplishing the objectives in on-time delivery.

 

3Πάνω από 10.000+ επιτυχημένες υποθέσεις

Κατά τη διάρκεια 13 ετών, η Sendy Furniture εξήγαγε τα προϊόντα μας σε περισσότερες από 80 διαφορετικές χώρες και δημιούργησε πάνω από 5000 επιτυχημένες περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένων εστιατορίων, μπαρ, καφετέριων και ξενοδοχείων.

 

4- Υπηρεσία εξατομικευμένη.

Ακολουθώντας το θεμέλιο των 12 ετών της εμπειρίας της κατασκευής, Sendy έπιπλα είναι αφοσιωμένη στην παροχή ευπροσάρμοστη αποκλειστική υπηρεσία για τους μεμονωμένους πελάτες,Προσαρμογή από το σχεδιασμό εμφάνισης, επιλογή συστατικών, αξιολόγηση δομής, κατασκευή πρωτότυπων προϊόντων.

 

5Σχεδιασμός και καινοτομία

Η Sendy Furniture έχει την δική μας ανεξάρτητη ομάδα σχεδιασμού και ομάδα μηχανικών.Η ομάδα μας θα σας δώσει κατάλληλες προτάσεις για το χρώμα και το στυλ διακόσμησης..

 

6Μία λύση

Η άφθονη σειρά προϊόντων της Sendy Furniture συντομεύει τον χρόνο επιλογής των αγορών του πελάτη.καθίσματα σταθμών, σετ μπαρ και έπιπλα εξωτερικής αυλής.

Customer Visit

*** Ευπρόσδεκτη επίσκεψη η αίθουσα εκθέσεως και το εργοστάσιό μας στην κωμόπολη Longjiang, πόλη *** Foshan

 

Κίνα Sendy Furniture CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 0 Κίνα Sendy Furniture CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 1
Κίνα Sendy Furniture CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 2 Κίνα Sendy Furniture CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 3
Κίνα Sendy Furniture CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 4 Κίνα Sendy Furniture CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 5
Κίνα Sendy Furniture CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 6 Κίνα Sendy Furniture CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 7
Κίνα Sendy Furniture CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 8 Κίνα Sendy Furniture CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 9

 

 • ΠΑΡΆΓΡΑΦΟΣ EVENTOS INNOVA LOGISTICA

  ΠΑΡΆΓΡΑΦΟΣ
 • ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

  ΣΧΕΔΙΟ
 • ΕΠΙΠΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ

  ΕΠΙΠΛΩΣΕΙΣ